Annoncering på Youtube

Annoncering på Youtube er blevet meget populært de sidste par år. Og det er bestemt heller ikke uden grund. Google ejer Youtube, og da Google er verdens største søgemaskine med mere end 80% af alle danske søgninger, må Youtube siges at være verdens andenstørste søgemaskine. Derfor er annoncering på Youtube en super god ide, hvis man vil møde sin målgruppe, der hvor den er. Som ret så erfaren bruger af YouTube, må vi erkende at man jo ikke undgår at støde på en videoannonce eller 2 når man søger rundt imellem de mange Youtube kanaler. Lad os lige slå fast. at disse annoncer ikke tilfældigvis dukker op når du søger på noget specifikt. Her, som så mange andre kommercielle platforme findes der mulighed for at annoncere, for alle, der ønsker at annoncere.

Hos Brand Design

Hos Brand Design har flere års erfaring med netop denne form for annoncering. Vi kan hurtigt opsætte en lækker annoncering for på YouTube. Vi udarbejder i samarbejde med jer, den helt rigtige annoncestrategi og strukturen i den enkelte video. Vi hjælper med at analysere og optimere de data, der generes via Google, så vi sikrer jer størst mulig udbytte af annonceringen. Det første, der skal laves er en Youtube konto, for at kunne lave videoannoncering på YouTube. Benytter I i forvejen Google AdWords ligger det mere eller mindre til højre benet. Vi hjælper jer selvfølgelig godt igang med annoncering på Youtube.

Læs mere om branding på de sociale medier her.

Der er mange fordele ved Youtube annoncering

Der er mange fordele ved Youtube annoncering, og ta endelig ikke fejl af at, der er forskel på annoncering ved Adwords og på Youtube. Youtube er jo videobaseret og giver en kæmpe mulighed for at skabe noget lækkert form for visuel annoncering, der skaber blikfang og stor opmærksomhed omkring jeres produkter på en mere spændende måde end den tekstbaserede annoncering i Googles søgeresultater. Videoannoncering eller animations- eller explainer videoer, har markedsføringsmæssigt vist sig at virke meget bedre på mennesker i undersøgelser, end almindelige tekster. Vi hjælper jer naturligvis også her med at sætte en lækker Youtube videoannoncering op. Vi kobler jeres Adwords og Youtube-kanaler. Vi hjælper med at lægge videoer på youtube og opsætter Analytics, så vi kan måle på jeres annonceres effekt. Kontakt os høre mere om annoncering på Youtube.

Skriv til os:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
%d bloggers like this: