Facebook Annoncering klarer vi også

Annoncering på Facebook og de sociale medier må man indse er kommet for at blive og især i forhold til annoncering og promovering af virksomheder. Det meste af ens købestærke kunder er repræsenteret her. Både som private, men også i erhvervsøjemed. Specielt Facebook er kommet godt med på reklamebølgen, trods Mark Zuckerberg i mange år var imod annoncer. Facebook har udviklet deres eget business interface, og her kan man med en portion erfaring selv styre de kampagner man vil køre. Der er dog mange muligheder og søgeord indenfor Facebook annoncering, og med tiden, vokser listen med muligheder hele tiden.

[x_callout type=”left” title=”Kontakt os og lad os hjælpe med Facebook annonceringen” message=”Vi har flere års erfaring med opsætning af annoncer på Facebook, Instagram, Google, Pinterest osv. Annoncerne skal specifikeres, så de rammer lige præcis jeres målgruppe. En annonce skal følges til dørs og vi hjælper med det hele fra start til slut.” button_text=”Kontakt os her” button_icon=”facebook” href=”https://www.brand-design.dk/kontakt/” target=”blank”]

Når vi sætter en annonce op på Facebook

Når vi sætter en annonce op på Facebook har vi erfaring med, at målrette annoncerne meget præcist. For at få det optimale ud at en annoncering kræver det, at den enkelte Facebook-bruger har udfyldt sin profil korrekt i forhold til den demografiske placering, hobbyer, fritidsinteresser, deres faglige uddannelser, deres job etc.  Vi kan desuden, med den rette Facebook annoncering, målrette annoncerne således, at vi helt ned på lokalt niveau. kan håndtere en annonce. En Facebook annoncering, giver også muligheden for, at køre de såkaldte remarketing kampagner. En Facebook remarketing laves sådan at den benyttes i jeres målretning. Denne liste udformes fra brugere, der har besøgt dit site og derfor allerede er interesserede. (Annoncering på Facebook).

Læs mere om annoncering på de Sociale medier her.

Men hvorfor så lave Facebook annoncering?

Når vi målretter en annonce er spørgsmålet tit det, hvorvidt den målgruppe i gerne vil ramme er tilstede på det medie, i gerne vil annoncere på. Med Facebook er det ret simpelt: de er her allesammen. Facebook har grundet dens funktioner tit været fremlagt, som de unges platform, det er så langt fra sandheden som det kan være. Masser af mennesker i alle aldre, tjekker deres Facebook side flere gange om dagen. Derfor også de annoncer, der kører i denne periode. Facebook må derfor siges at være noget nær det perfekte sted at annoncere. Vi ved hvordan vi gør det, og vi gør det godt.  Vi går altid efter at specificere bestemte målgrupper, da det er nemmere med vores værktøjer at måle på. I kender det jo sikkert allerede fra AdWords, hvor man kan lave helt unikke annoncer rettet mod personer, der besøger jeres hjemmeside, eller undersider på jeres hjemmeside. De samme værktøjer er tilgængelige Facebook, og med lidt erfaring kan de sættes ret så smart op, så jeres nye kunder nemt kan finde jer. Kontakt os, så skal vi hjælpe jer med annoncering på Facebook.

%d bloggers like this: