Affiliate marketing er en effektiv kanal til at generere leads eller salg til din forretning

Affiliate marketing er en effektiv kanal til at generere leads eller salg til din forretningAffiliate marketing er en effektiv kanal til at generere leads eller salg til din forretning. Faktisk kan affiliate marketing være en ret god forretning, hvis det gøres ordentligt. Dog skal man være opmærksom på en del faldgrupper.

Affiliate marketing går i bund og grund ud på, at du betaler andre for, at markedsføre og sælge dine produkter/services. Når affiliate partneren skaffer dig en konvertering, fx et salg, et lead eller lignende, så betaler du efterfølgende et aftalt beløb til affiliate partneren.

Du betaler altså først, når den potentielle kunde har gennemført en ønsket handling. Indtil da afholder affiliate partneren alle udgifter.

Et godt affiliate setup giver dig:

  • Et godt affiliate setup giver dig:Fuld kontrol med dine udgifter i forhold til indtægter. Du har fuld kontrol over, hvad en kunde maksimalt koster dig, og der er ingen uforudsete udgifter.
  • Mulighed for, at ramme nogle målgrupper, du ikke selv har tænkt på.Flere personer med forskellige måder at tackle markedet på, samt affiliates, der ikke er farvet af interne termer, idéer og begrænsninger, giver en vifte af forskellige idéer.
  • Mulighed for at markedsføre dine produkter/services på steder, du ikke kan nå på andre måder. Mange affiliate partnere har over tid opbygget store, meget besøgte websites, der handler om specifikke emner, fx prissammenligningssites. Disse har ofte en god konverteringsrate, men du kan kun komme på dem, hvis du betaler pr. konvertering.

Affiliate marketing giver øget salg

Affiliate marketing giver øget salgInden du kaster dig ud i affiliate marketing er det meget vigtigt, at du allierer dig med en seriøs og kompetent partner som kender til faldgrupperne og mulighederne ved affiliate markedsføring. Rigtig mange brænder fingrene eller mister store indtægter fordi de ikke har gjort deres forarbejde godt nok.

Hvad ER Affiliate marketing egentlig ?

Nogle af de vigtigste ting ved affiliate marketing er, at vide hvordan man bedst afregner og motiverer affiliates til at gøre deres bedste indsats. Nu bedre et affiliate program du har, nu flere affiliates vil bide på krogen og skaffe kunder eller leads til dig, og derved skabe mest mulig forretning for dig.

Vi har stor erfaring med affiliate marketing

Vi har stor erfaring med affiliate marketingVi har stor erfaring med affiliate marketing og kan derfor tilbyde dig en full service løsning, hvor vi sætter det rigtige affiliate program op for dig, rådgiver dig til at få mest mulig effekt ud af indsatsen samt løbende optimerer og vedligeholder din affiliate marketing indsats.

Hvad er dine erfaringer med Affiliate marketing?

Hvad er dine erfaringer med Affiliate Marketing? Oplever i nogle gode ting og nogle eventuelle faldgrupper ved mediet?

Hvorfor bør i overveje søgemaskineoptimering ?

%d bloggers like this: