Google Adwords

Professionel AdWords der giver høj ROI.

HVAD KOSTER GOOGLE ADWORDS?

Når man oprettet Google adwords er der en masse ting man skal sætte op ordentligt, ellers bliver Google Adwords annoncering en rigtig dyr fornøjelse.
Man kan 100% selv bestemme hvor mange penge man vil bruge på sin Google adwords annoncering. Man kan bestemme en maks klik pris og et dagligt maximum for hvad man vil spendere den pågældende dag. Så man bestemmer selv hvad man betaler for Google adwords.

Google Adwords priser varierer

Google Adwords priser varierer fra branche til branche og søgeord til søgeord. I Google Adwords betaler man som de fleste ved pr. klik ( Man kan også betale efter CPM eller CPA ).
Hvis man var en virksomhed der solgte “laserbehandlinger” som eksempel, kunne et klik godt koste 10 kr. på ordet “laserbehandling” – Det der så er vigtigt er at spore sin ROI ( Return of investment ) – eller sagt på dansk – Hvad man tjerner på det klik.

Konverteringsraten

Konverteringsraten betyder alt når man taler om Google Adwords annoncering. Man betaler jo mange penge i markedsføring der så skal give et salg retur. Hvis det ikke er tilfældet skal man stoppe sin Google Adwords annoncering. Adwords er en god ide kombineret med den organiske SEO. Den organiske SEO er i vores øjne klart den mest holdbare i det lange løb. De eneste, der tjener på Adwords er Google. Er Google ikke allered rige nok?

Hvorfor Google Adwords ?

Det er ikke til diskussion. Google Adwords virker for vildt hvis man sætter tingene korrekt op og følger med i hvad der sker via de værktøjer man får adgang .

Annoncerings redskab

Google Adwords er absolut det bedste annoncerings redskab i verden.  Du betaler kun for de målrettede / interesserede besøgende du får.

Salg via hjemmeside eller webshop

Adwords er en stabil og nem metode til at opnå salg på din hjemmeside eller webshop. Hvis ikke du er synlig på Google mister du salg og omsætning

Nye kunder ?

Hvis du ønsker at nå ud til nye kunder online, kan annoncering med Google AdWords være den helt rigtige løsning for jeres virksomheds hjemmeside eller webshop.

Læs det seneste fra bloggen

WordPress sikkerhed SKAL tages alvorligt

Sikkerhed er en alvorlig ting, vi har set nok til, at forstår hvorfor emnet er ømt for mange Website sikkerhed er et alvorligt emne I den forbindelse skal vi gøre vores bedste til at lette byrden i at se jeres sikkerhed igennem. Hovedpinen i at forsøge at tænke som en...

Hvordan Du OpTimerer Din Hjemmeside Som Eksperterne

Håbet om enhver person, der skaber en hjemmeside er at finde succes. Forhåbentlig vil din SEO indsats giver gode resultater, og det websted (r), du opretter, vil nå forsiden af hver søgemaskine. Du skal vide, hvordan SEO fungerer først, før alt kan ske. Følgende...

I modsætning til Facebook, annoncer i BT, Fjernsynsreklamer

I modsætning til Facebook, annoncer i BT, Fjernsynsreklamer eller alle andre annonceringsformer der er på nettet, bliver en Google Adwords reklame i Google´s søgemaskine kun vist når en person aktivt søger noget de er interesserede i.  Det er banebrydende markedsføring.

Google Adwords reklamer

Google Adwords reklamer i Google´s søgemaskine bliver aldrig vist med mindre folk selv ønsker noget information.  Dvs. at man ikke ( I modsætning til Facebook etc. ) stopper noget ned i halsen på folk. Når folk søger noget på Google så har de en interesse i det de søger.
Google Adwords drejer sig om en ting – RELEVANS FOR BRUGEREN
PS. Og selvfølgelig at Google tjener penge 🙂
Hjælp til Adwords?
PHONE
+45 42 67 90 11
Email adresse