Hvis du er en af de mange der til dagligt arbejder med adsense/affiliate, bør du læse med her, for her får du 5 gode råd. Disse råd er dog primært for nybegyndere der netop er begyndt, at arbejde med online marketing, via deres eget website. Men mere garvede må også gerne læse med.

Linkbuilding er ikke alt

De fleste der arbejder med SEO på deres websider glemmer, at SEO handler om meget mere, end bare linkbuilding. De fleste har travlt med, at skaffe en masse backlinks, men glemmer helt, at fokusere på, at lave SEO på deres eget website. F.eks. har interne links også meget stor betydning, men dem ”glemmer” mange, at arbejde på.

Når man snakker linkbuilding har mange også en tendens til, at mange fokuserer på, at få mange backlinks i stedet for de gode. Det er ærgerligt for det er ofte de rigtig gode backlinsk, der kan være med til, at rykke ens webside.

Ordentligt webhotel

Selvom det kan være fristende, at vælge et billigt webhotel er det også nogen gange en god ide, at vælge et webhotel man kan stole på. Det er ærgerligt hvis ens webhotel hele tiden er nede eller, at man mister alle sine filer.

Man bør også sørge for, at der bliver taget løbende backup af ens websider.

Vælg et ordentligt domæne

Selvom man får de fleste af sine besøgende via søgemaskinerne er det alligevel en god ide, at have et domæne, som ens besøgende kan huske. Det betyder nemlig, at de har mulighed for, at vende tilbage og man derfor kan tjene endnu flere penge på dem.

Betydningen af godt indhold

Hvad er Webmaster Tools?Rigtig mange glemmer desværre, at fokusere på ordentligt indhold. Det betyder, man skriver sjuskede tekster, der ikke giver meget mening for læseren. Hvis man gerne vil have de besøgende vender tilbage er det en god ide, at fokusere på, at lave noget ordentligt indhold.

Der er heller ingen tvivl om, at Google fokusere meget mere på ordentligt indhold i dag, end tidligere og at det vil blive endnu vigtigere i fremtiden. Derfor kan det også være med til, at forbedre ens placeringer i Google.

Google Analytics

Alle der arbejder med websider, bør som minimum have installeret Google Analytics på deres webside. Det giver nemlig gode muligheder for, at lære ens besøgende, at kende og finde ud af hvordan man optimere ens webside. Hvis ikke man har Analytics installeres på ens webside, er det som, at famle i mørke.

%d bloggers like this: