WordPress søgemaskineoptimering – WordPress SEO

Seks Gode Grunde Til At Vælge Wordpress

Hvad er WordPress søgemaskineoptimering?

WordPress søgemaskineoptimering – WordPress SEO – Der er giver ingen mening i at have en WordPress hjemmeside, hvis ingen kan finde den. Vi kan optimere dit website til søgemaskiner, for at øge den organiske trafik og dermed besøgstallet. Når man skal øge ens placering i diverse søgemaskiner, snakker man om søgemaskineoptimering.

En af de gode ting ved WordPress, er at det er meget søgevenligt. Bare ved at have en WordPress webstite, har du allerede nogle enkle, men effektive SEO fordele, uden at skulle løfte en finger! Når det er sagt, for virkeligt at maksimere SEO og forbedre din søgemaskineplacering, er der en række yderligere forbedringer, der kan gøres på alle WordPress sites.

Læs mere om SEO og søgemaskineoptimering ved Brand Design her.

WordPress søgemaskineoptimering

WordPress søgemaskineoptimering kan groft inddeles i to faser: “On Site SEO” og “Off Site SEO” faktorer. ”On Site SEO” WordPress søgemaskineoptimering refererer til at gøre hjemmesiden mere søgemaskinevenlig, såsom anvendelse af relevante centrale ord og gode sætninger i dit indhold, tilføje meta tags, keywords, strukturere dit indhold effektivt, opretningen af pæne url’er, og forbedre hastigheden på din hjemmeside mm.

“Off Site SEO” WordPress søgemaskineoptimering

“Off Site SEO” WordPress søgemaskineoptimering refererer til den ”ongoing” proces, der er med til at opbygge dit website online. Her handler det om at skaffe gode links til din hjemmeside, og dele dit indhold via sociale medier. Det fortæller søgemaskinerne, at hjemmesiden er relevant i ord og sætninger i forhold til det, som dine kunder søger.

For at få gode placeringer på diverse søgemaskiner, anbefaler vi en kombination af “On Site SEO” og Off Site SEO”. I Brand Design bruger vi kun “White Hat” SEO teknikker, og følger de nyeste vejledninger og bedste guides fra Google og andre kilder i branchen.

Vi bygger søgemaskinevenlige WordPress sider. Læs med her.

Søgemaskineoptimering “On-Site SEO” på din WordPress

SEO Søgeordsanalyse

Vi bruger de nyeste værktøjer til at udføre en detaljeret søgeordsanalyse. Det fortæller os, hvilke søgeord din målgruppe søger efter, og hvilke søgeord man skal have sit fokus på.

Søgemaskine (pæne) URL’er

Vi vil også optimere dine webadresser (skabe en unik web-adresse på hver side) ved hjælp af ”Pretty permalinks ”. Vi inddrager relevante søgeord og vælger en fornuftig linkstruktur

WordPress SEO plugins

Vi anvender de bedste WordPress SEO plugins – WordPress SEO by Yoast, Yoast WooCommerce SEO, All-In-One SEO Pack, Scribe for WordPress, SEO Friendly Images, Google XML sitemapsog mm. Vi har prøvet dem alle, så vi ved hvad der fungerer.

Søgemaskine tekster

Vi vil skrive / omskrive dine hjemmesider tekst, for at kunne appellere til søgemaskiner. Alle tekster vil være google venlige, og det vil samtidig være interessant for læserne at studere.

Google Analytics & rank sporing

Vi vil opsætte Google Analytics , hvor du kan se online-trafik. Vi synes også det er vigtigt, at du kan se fordelene med vores WordPress søgemaskineoptimering. Som kunde har du derfor adgang til en online-tracking-konto, der viser dig, hvordan dit website rangerer blandt alle dine valgte keywords.

Sociale medier

Vi vil linke din WordPress side til forskellige sociale medier, samt opsætte ekstra funktioner såsom automatisk posting af indlæg til Twitter eller Facebook og tilføje social deling knapper til dine indlæg.

Authorrank – Google Authorship

Når man laver en søgning på Google, dukker der nogle gange profilbilleder frem. Knyt din WordPress side, og Google Plus profil sammen, og få flere klik på din side i dag. Med Google Auhtorship kan du forvente, at få en stigning i besøg og sidevisninger på 150%!

Optimeret META tags

Vi vil fortælle søgemaskiner præcis, hvad din hjemmeside handler om, ved at optimere din meta tags, såsom sidetitler, beskrivelser og keywords mm.

XML Sitemap/HTML Sitemap

Vi vil tilføje et XML sitemap til din side, hvilket gør det lettere for søgemaskiner at gennemgå og indeksere dit indhold. I nogle tilfælde et er HTML sitemap bedre, men det er forskelligt fra kunde til kunde.

Anbefalinger & rådgivning

Vi vil anbefale nogle yderligere ændringer, der vil gøre dit websted mere SEO-venligt, f.eks. omstrukturering af sider eller tilføjelse af en blog. Vi vil altid stå til rådighed, og er altid klar på at hjælpe med WordPress SEO.

Google My Business – lokal seo

Optimer din lokale virksomhed med Google My Business , og opnå flere besøg. Din profil på Google+ hjælper ikke kun med at fremme dit erhverv via det sociale netværk, det er også vigtigt at blive placeret på Google Maps, som er enormt fremtrædende i lokalt fokuseret søgninger, især på mobile enheder.

Hastighedsoptimering

Google kommer altid med nye krav, når det gælder søgemaskineoptimering. Google anno 2014 dikterer, at dit site skal loade hurtigt. Vi bruger forskellige online hastigheds-værktøjer, og kan optimere din side, så den kører lynende hurtig.

WordPress linkbuilding “Off Site SEO”

Bevis dit værd

Du kan have den mest fantastiske hjemmeside i din branche, men søgemaskiner vil gerne se beviser. De bedste hjemmesider, tiltrækker de fleste links. Så det er vigtigt, at skabe og dele det bedste indhold og design på nettet for at tiltrække links som myrer til ahornsirup.

Linkbuilding metoder

Der er mange måder at skabe links på, og det handler om at vælge de rigtige metoder. Linkbuilding metoderne kunne være linkbait, linkfarms, linknetværk, gætsteblgs, seo artikler og mm. det er kun fantasien der sætter grænser. Vælg de rigtige metoder, og opnå gode søgemaskine placeringer.

Læs mere om den korrekte linkbuilding lige her.

Gør det selv

Ønsker du at spare penge, så skal du ikke spare på WordPress linkbuilding budgettet. Det er en enorm vigtig kilde, til at få gode placeringer på diverse søgemaskiner. Når det er sagt, er det muligt at lave lidt selv. Følg nogle vigtige linkbuilding grundregler, og skab kontakt til mange forskellige personer online.

Ønsker du at komme på side 1 på Google? Med vores WordPress søgemaskineoptimering, kan du komme til tops på Google med garanti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *