WordPress sikkerhed

Tre Tips Til At Beskytte Din Wordpress Installation

Professionel WordPress sikkerhed

WordPress sikkerhed? WordPress er en af de mest sikre content management systemer på markedet i øjeblikket, og dette er takket være det store udvikler-fællesskab. Men engang imellem kommer den store stygge ulv og banker på, og hvis du ikke har sat siden op med WordPress sikkerhed, finder han en vej ind.

WordPress hacking er ved at blive et voksende problem, og påvirker tusindvis af hjemmesider dagligt – mange webstedsejere er ikke engang klar over, at de er blevet hacket. Vi har set forskellige former for hacking på alle typer af hjemmesider, og     det er kun steget massivt i det forløbne år – WordPress er ingen undtagelse. Så vi har gjort det til en forretning at holde vores kunders hjemmesider sikre med vores dedikerede WordPress beskyttelse.

Vi laver flotte hjemmesider med WordPress, se med her.

Vi mener at forebyggelse er bedre end helbredelse, så vi anbefaler, at alle virksomheder med en WordPress side, får sat WordPress sikkerhed op med det samme for at beskytte deres forretning.

Hvordan holder vi jeres WordPress side sikker?

Vi bruger en kombination af manuelle og automatiserede teknikker til at finde sårbarheder på din side samt hosting, der potentielt kan udnyttes af hackere. Vi laver gennemgang af koder og plugin, penetrationtests, belastningstests og sikkerhedsscanning m.m. Vi går simpelthen på jagt efter de svageste led, som skulle gemme sig på jeres WordPress side – alt sammen for at sikre jeres virksomhed mod angreb.

Du må ikke tage chancer med din WordPress side. Vær smart – begynd at sikre din WordPress hjemmeside fra dag ét. Med vores sikkerhed, vil du kunne sove godt, og vide at din WordPress hjemmeside er beskyttet med professionel WordPress beskyttelse. Vi kalder vores WordPress beskyttelse for “Fort Knox” sikkerhed, og det betyder at sikkerheden er skræddersyet til dine behov. Din side overvåges konstant, og den vil blive opgraderet hver måned for at opretholde maksimal sikkerhed.

Sikker WordPress hosting

Et af de vigtigste aspekter, når det handler om WordPress sikkerhed er din hosting. Vi har erfaring med at arbejde med en bred vifte af hosting-udbydere, og vi vil meget gerne anbefale det bedste WordPress hosting løsning for at opfylde dine behov for ydeevne og sikkerhed.

WordPress malware beskyttelse

Malware er ofte skjult eller indlejret i ikke-skadelige filer, så du kan ikke vide, om din side er inficeret. Hackere bruger malware til at indsamle følsomme oplysninger, og få uautoriseret adgang til din side. Vi vil lave malware forebyggelse, malware oprydning samt ugentligt malware scanninger. Vi vil analysere din side og identificere ondsindet indhold, beskidt software og mistænkelige koder, alt sammen for at du kan sove trygt om natten, velvindende at din side kører optimalt.

WordPress sikkerhedspakken indeholder

WordPress sikkerhedsanalyse

Vores team vil gennemgå din side samt hosting, og så er det optil dig, om du ønsker at udbrede fejlene, eller om et kyndigt medlem af WordPressMedia skal lave en professionel sikkerhedsopsætning.

Installation af sikkerhedsplugin

Vi vil installere og konfigurere de bedste sikkerhedsplugins, der er til rådighed. Dette vil gøre din WordPress side næsten uigennemtrængelig for hackere!

Backup af WordPress side & database

Vi vil lave en komplet backup af din WordPress side. Dette er ikke bare en database backup, men en sikkerhedskopi af alle dine temafiler, pluginfiler – alt indhold. WordPress backuppen bliver overført til . Dropbox.

Læs mere om vores professionelle tilgang til sikkerhed og backup her.

Malware sikkerhedsovervågning

Der er ikke nogen værre følelse i verden, end når du er klar over, at din hjemmeside har inficeret computeren på en person, du kender. De har mistet alt, fordi din side har inficeret dem med ondsindet software. Vores WordPress sikkerhedspakke indeholder overvågning af malware, for at undgå disse problemer.

Malware oprydning

Uanset om vi opdager det, eller hvis en anden giver dig besked, er vores team højt uddannet og har specialiseret sig i de mest komplekse infektioner. Så hvis det skulle ske, at din WordPress side på mystisk vis bliver hacket, vil vi ikke opkræve noget for at løse problemet.

Malware forebyggelse

Ingen ønsker at vide, at deres hjemmeside bliver brugt til at inficere online besøgende. Derfor indeholder vores WordPress sikkerhedspakke en malware forebyggelse, så ingen af besøgende for stjålet nogle hemmelige oplysninger.

WordPress opdateringer

Når der er en ny opdatering til WordPress kernen, vil vi opgradere til den nye version. Vi vil også holde alle dine plugins samt tema up-to-date. Plugins, temaer samt WordPress kernen kan have sikkerhedshuller, så opdatering er en nødvendighed.

To-faktor-autentificering – mobilsikkerhed

Er en stærk adgangskode ikke nok? Vi kan sætte 2-faktor-autentificering op, så der bliver sendt en brugerdefineret kode til din telefon, når du logger på. Dette ekstra lag af beskyttelse kontrollerer det er dig, som logger ind (og ikke nogen, der gættede dit password).

Vi skjuler Log ind side & admin

Vi ændrer webadressen på dit login-området, samt admin brugerne, så angribere ikke ved, hvor de skal lede. Denne funktion, hjælper også mange af vores kunder med at huske deres login-link.

Stærk adgangskode

Vi vil i samarbejde med vores kunder være med til at lave en adgangskode, som opfylder de sikkerhedsmæssige krav. Dette er en af de bedste måder at sikre din hjemmeside.

Ude tilstand

Der er ikke nogle, som foretager ændringer på en hjemmeside 24 timer i døgnet? Vi gør admin området utilgængelige på bestemte tidspunkter, så ingen andre kan snige sig ind. Tidspunkter vil blive fastlagt, så de passer til jeres behov.

IP- banning

Hvis der kommer flere login-fejl på jeres side, vil IP-adressen blive bannede, så de ikke kan tilgå siden mere. Vi lukker samtidig også fra andre lande, og lader kun folk med en dansk IP-adresse kunne tilgå siden.

Hastighedsoptimering

Den største bekymring med sikkerheds implementeringer, er altid påvirkningerne af sidens ydeevne. Men med vores firewall, vil du opleve dramatiske stigninger i ydeevne samtidig med, at WordPress beskyttelsen er i top.

Blacklist & beskidt SEO

Sider som er angrebet af virus, bliver blacklistet af organisationer som Google og Bing. Det gør at brugerne ikke kan komme ind på din side. Det vil dog værre endnu værre, hvis man er på udkig efter dit produkt, men i stedet bliver omdirigeret til sider med Viagra. Disse to ting er bedre kendt som blacklist og beskidt SEO, og Brand Design kan hjælpe med forebyggelse og oprydning.

Læs mere om WordPress søgemaskineoptimering her.

Ændring af kode

Den største fejl, man som ejer af en WordPress side, kan begå, er at have en hjemmeside med usikker eller beskidt kode, som let kan blive udnyttet af hackere. Vi vil gennemgå jeres tema, og opsætte firewall, som stopper disse sårbarheder fra at blive udnyttet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *