Råber i højt nok, visuel design viser Jeres kunder hvem i er!..

Fremstår Jeres brand tydeligt for Jeres kunder, er i skarpe nok i Jeres profil? Vi hjælper gerne med at stille Jer i rampelyset, med en skarp profil!..

Erhvervs fotograf

Visuel Branding

Reklamefilm
Erhvervsfotograf

Vil i gerne have en kraftig visuel identitet i jeres virksomheds reklamer, jeres produkter eller jeres ydelser? Vi samarbejder gerne med jer om, hvordan vi sammen kan lave et spændende koncept. Et koncept der opfylder de ønsker i har, så virksomhedens identitet, produkter eller ydelser vil fremstå meget tydelige og professionelt. Jeres hjemmeside får styrket sin visuelle profil. Til syvende og sidst ender kunder jo med, at vælge det firma der har den mest troværdige profil. Nye flotte billeder, er altid det første skridt i den rigtige retning.

Medarbejder portrætter

Når folk kigger forbi jeres hjemmeside, er en af de første sider, potentielle kunder besøger, siden der beskriver “jer”. Derfor er det vigtigt at jeres portrætter, og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud. På den måde får dine kunder, det helt rigtige indtryk af din virksomhed. Vores fotograf står gerne til rådighed for jer med ideer til billeder af virksomheden og portrætter af de ansatte. Vi sørger for i får nogle billeder, der fanger jeres besøgendes blikke, og skaber det visuelle udtryk, i gerne vil have til at repræsentere jeres offentlige profil.

Vores erhvervsfotograf har sit eget transportable fotostudie med godt lys og forskellige baggrunde, og vi foreslår fotografen kommer ud til jer, så sparer i udgifter og tiden til transport, selve fotograferingen lægger minimalt beslag på jeres medarbejderes tid.


Stemningsbilleder og miljø fotografering

Vil i sikre jer at jeres virksomhed fremstår både flot og professionel på jeres hjemmeside. I en brochure eller reklame, så sørg for i gør det ordentligt. I fællesskab aftaler vi, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtig.


Reklamefilm

Reklamefilm er uden sammenligning blevet sådan, at video i dag er det medie, der skaber bedst gennemslagskraft. Uanset om det så er en ydelse, et produkt eller en vare, der skal sælges, så er video utrolig vigtig at prioritere. Vi tilrettelægger filmen, klipper reklamefilmen sammen og sikrer den fremstår kort og præcis. Vi gør jer bemærket på Facebook, på jeres hjemmeside, med en flot film der rammer jeres målgruppe med et klart budskab.


Brug for en stærk visuel identitet?

Skriv til vores team, vi rådgiver gerne!..