Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse

Når man laver en solid søgeordsanalyse skaber vi den nødvendige indsigt i, hvordan jeres målgruppe og kommende kunder, laver deres søgninger i søgemaskinerne. Når man kender sine kommende kunders søgemaskineadfærd, jo bedre kan man ramme deres søgeords ønsker.

Vi tager altid udgangspunktet i jeres produkter, samt den målgruppe, der som udgangspunkt er jeres kundesegment. Herudfra udarbejder vi så en grundig søgeordsanalyse. Hvorefter i modtager en grundig rapport, der giver os indsigt i hvordan vi kan effektivisere jeres online markedsføring i diverse søgemaskiner, såsom Yahoo, Bing og Google.

Læs mere om SEO lige her.

Hvordan søger man så i målgruppen?

Jeres specifikke målgruppe eller kunder om i vil, benytter sikkert, hundredevis af forskellige søgeord / keywords, inden de finder jer eller jeres konkurrenters serviceydelser eller produkter.

Derfor skal vi have afklaret hvilke keywords jeres målgruppe søger mest efter. Derfor kan en grundig søgeordsanalyse til enhver tid hjælpe jer, med at identificere de mest essentielle søgeord, der matcher specifikt jeres virksomhed eller ydelser, samt hvilke generelle tendenser der i en given periode foreligger søgninger på indenfor netop jeres målgruppe.

De vigtigste keywords / søgeord

Dine vigtigste keywords er oftest de, som der forekommer flest søgninger på, og som samtidig er de ord, der bør være en realistisk mulighed for at opnå en god ranking på, der så igen i sidste ende skulle ende med gode konverteringer.

Søgeordsanalysen benytter sig af en liste med mellem 5-60 søgeord, der påpeger hvilke ord du bør have et helt særligt fokus på, når der skal opstartes en søgemaskineoptimering.

Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig helt uforpligtende og snakker hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere jeres hjemmeside i søgemaskinerne via en god SEO og søgeordsanalyse.

Skriv bogstaverne i feltet herunder:

captcha

One Comment on “Søgeordsanalyse”

  1. Pingback: SEO Advice - Hkgn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *