søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Brand-design Blog 3 Comments

Søgemaskineoptimering i daglig tale blandt os nørder, kaldet SEO. Det er en “organisk” on going proces at optimere en hjemmeside eller en webshop. så den på samme tid får så gode placeringer som muligt i søgeresultaterne på Google, Yahoo og Bing etc. Fokus på brugervenlig, hurtig pagespeed og responsive på tværs af platforme og skærmstørrelser.

Processen handler basalt set om disse områder:

  • Teknisk optimering siden, så denne opfylder SEO kravene
  • Tekstmæssig optimering – konkrethed og tydeliggørelse af det, kommende kunder søger efter
  • Linkbuilding – at skabe eksterne links fra andre hjemmesider til jeres

Søgemaskineoptimering via Brand-Design.dk giver jer :

12 års erfaring med søgemaskineoptimering, og vi kan fremvise resultater!

En forretningsorienteret tilgang til jeres virksomheds online behov.

SEO uden kontraktVi er seriøse og ved hvad vi kan og mindst hvad vi ikke kan.

Søgemaskineoptimering på tilbud Vi committer os til dig hvis du comitter dig til os. Loyalitet er sjælden i forretningsverden, men her finder du den.

Et uforpligtende bud på en løsning fra os, når du har udfyldt her >

Søgemaskineoptimering – og hvordan så lige det?

Vi ved med vores erfaring hvor vi lige præcist skal dykke ned, hvor der på din hjemmeside eller webshop er et behov for optimering. Det kan være teknisk optimering af jeres hjemmeside, så vi hjælper med at forbedre load tider. Vi arbejder med teksterne og sprogopsætninger, herunder analyserer og korrigerer dine tekster og sidetitler. Udfordrer jeres søgeord og fokuserer også på at finde nye veje til at få jeres potentielle kunder til at kigge i jeres retning. Vi dyrker links både interne og eksterne. Vi sikrer os dit site er responsivt og mobilvenligt.

Søgemaskineoptimering er i den grad en 360 graders proces

Vores 12 års erfaring med at bygge og optimere hjemmesider kommer Brand-desings kunder tilgode. Vi oplever mere end de fleste, og vi kæmper dagligt kampen om placeringer på søgemaskinerne. Vi ved hvordan hjemmesider skal tilrettes, justeres og optimeres så, det kan ses i den organiske søgning på feks Google. Optimering af en hjemmeside er i dag blot en lille del af “den samlede pakke”. Der er fokus på søgeord, teknisk korrekt opbyggede sider, interne og eksterne links. SEO handler yderligere om Public Relations, de sociale medier, on-line branding af jeres navn og ydelser samt et visuel fokus på kulturen i jeres virksomhed.

At blive placeret godt i søgemaskinernes kræver enorm disciplin og tålmodighed. Det er derfor vi er her, ellers kunne vi ligeså godt sælge ispinde på gaden. Det kræver erfaring og indsigt til online markedsføring hvilket vi har opbygget gennem vores mange år i branchen. Vores mission er synlighed i søgemaskinerne. Fokus på nye søgeord og de gamle. Optimering af jeres tekster, fotos, og den tekniske side af sitet. Desuden er vores SEO pakke en fantastisk måde at opgradere jeres tilstedeværelse på Google, så i får valuta for investeringen i den sidste ende – nye kunder.

Se mere om hvad vi kan tilbyde indenfor SEO her.

Comments 3

  1. Pingback: SEO | fedthovedet - Fotografi

  2. Pingback: WordPress er vejen frem | fedthovedet - Fotografi

  3. Pingback: Search Engine Optimization On Your Mind? - Lov 24 - Juridisk minilex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *