Sikkerhed og Backup

Sikkerhed og Backup

Hjemmesider under angreb som aldrig før

Sikkerhed og backup – Hvor vigtig er det at sikre sin hjemmeside mod angreb fra hackere, malware. Er sikkerheden i jeres WordPress (CMS) system sikret mod netop dette? Hvad gør jeres udbyder for sikkerheden? Hvad gør i mod malware, der kan være kommet ind på jeres computer og derfra videre ind på jeres hjemmeside. Hvordan er jeres tekster, billeder, indlæg, opsætninger og søgemaskineoptimering sikret mod hjemmesiden crasher, bliver hacket. Bliver der lavet backup af jeres hjemmeside? Bliver jeres plugins opdateret ofte nok, så disse ikke også bliver en åbning for hackere og malware. Især Google slår meget ned på sider, der er blevet hacket af malware.

Google råder jer i denne video til hvad der bør gøres ved evt hacking:

Men hvor stor er chancen for Vores site bliver hacket?

Der kommer oftere og oftere statistikker hvor hjemmesider er blevet blacklistet i Google. Når et site blacklistet, ryger det ud af søgningen og derfor også af de opnåede søgeresultater. Det er desværre på forhånd muligt at forudvurdere hvilke hjemmesider,
der er i risikozonen for at vil blive udsat for hacker angreb. WordPress skriver en del ret teknisk om hvordan man selv kan gøre en forskel, det kan man læse mere om her:

https://codex.wordpress.org/FAQ_My_site_was_hacked

Hacker angreb er blevet en virkelig del af forretningen, desværre

Wordfence

Vi vil benytte os af Wordfence, og det sætter vi op for jer, så vi sikrer jeres side og endnu vigtigere overvåger sitet, så vi kan reagere ligeså snart noget uventet opstår på siden. Desuden ændrer vi adgangskoden oftere og sender jer det nyeste så  snart det gøres. Hvorfor er det så nødvendigt ?? Behøver man ? Vores svar må være : Hvorfor tegner man en forsikring ? Eller hvor vigtig er din hjemmeside for dig? Hvor meget tid har du brugt på det? Har i betalt for SEO optimering (søgemaskineoptimering)? Kan dette være spildt? Kan vi risikere at alt arbejdet på hjemmesiden er forsvundet?

Erfaringen ser lidt sådan her ud:

  • En hjemmeside uden med en smule generel info ligger på ca. 50%
  • En hjemmeside med en webshop har op imod 80% chance for angreb
  • En hjemmeside med webshop og kreditkort ligger helt oppe på 95% chance for hacker og malware angreb

Det siger sig selv at virksomheder selvfølgelig er mere udsatte end hobbysider, da der ofte er meget mere af interesse for en hacker på en erhvervshjemmeside, derfor anbefaler vi naturligvis både sikkerhed og Backup.

Du har selv ansvaret for din sikkerhed

Hvis du ikke sikrer dig ved en ekspert, der står for din hjemmesides sikkerhed og backups, står du udelukkende selv for din hjemmeside og webshops. Man kan sige at du er lidt alene mod en masse sofistikerede software nørder, der bliver mere og mere avancerede i deres måde at misbruge hjemmesider i deres hacking. Jeres side kan bruge til at videresende info. Malware kan sende en masse misinformationer til et andet sted i verden, der kan misbruges. Gør jer derfor grundige overvejelser om jeres sikkerhed og backup via et WordPress plugin sikkerhedssystem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *