Professionel WordPress udvikling

Wordpress Ressourcer

Brand Design er en virksomhed med speciale i WordPress

Leder du efter et WordPress bureau? Vi løser mange forskellige WordPress opgaver, og gør altid den enkelte kunde tilfreds. Brand Design er en virksomhed med speciale i WordPress. Vi udvikler kun WordPress hjemmesider og WordPress Webshops, men vi klarer også andre opgaver. Du kan læse om alle vores løsninger her på siden.

Vi er specialister i WordPress med 10 års erfaring.

Vi tilbyder

Ejer du en hjemmeside eller webshop, og ønsker du at der kommer flere besøg ? Vi kan hjælpe dig med at opnå gode placeringer på diverse søgemaskiner, og dermed skabe større vækst samt flere online besøg.

Eksperthjælp

Vi tilbyder eksperthjælp i WordPress. Vores store erfaring og viden gør, at vi kan løse alle komplekse opgaver i lige netop dette populære Open Source CMS-system.

WordPress webshop

Vi udvikler i WooCommerce, som kobles på en normal WordPress platform. Vi kan hjælpe enhver butik, stor som lille. Tjen flere penge i jeres virksomhed – få en WordPress webshop nu!

Vi hjælper også med søgemaskineoptimering af Webshops.

PSD til WordPress

Fra PSD til WordPress er en af de services vi tilbyder. Hvis du har designet siden færdig, så kan vi sætte det op for dig. Design og funktionalitet vil gå hånd i hånd.

WordPress hjemmeside

Ønsker du en ny hjemmeside som passer til dit foretagende? Vi tilbyder at opsætte din hjemmeside i WordPress, som er det bedste Open Source CMS-system.

Programmering

Ønsker du noget unikt til din hjemmeside eller webshop? Vi kan programmere dette for dig. Det er kun fantasien og ambitionerne, der sætter grænser.

Webhotel og hosting

Hvis du vælger vores webhotel samt hosting pakke, er der garanti for, at du kører på en sikker, stabil og driftsikker platform.

Sikkerhed

Dit domæne vil være sikkert med en 24/7 overvågning. Hvis der sker noget med din side, vil din web-adresse blive renset og ”ført” tilbage til normal efter kort tid med vores WordPress sikkerhed.

WordPress backup

En stor open source platform, som wordpress, kan være udsat for mange angreb, derfor er det vigtigt, at have en backup af hele dit filsystem (kerne, temaer, plugins, fotos, etc.) samt databasen.

Konverteringsoptimering

Ønsker du at salget i din webshop stiger? Vi kan optimere konverteringen af din WordPress Woocommerce webshop, så salget stiger og du tjener flere penge!

Responsiv Website

Gør din hjemmeside responsiv, og skab bedre brugeroplevelser. Vi kan garantere, at design og funktionalitet på din nye hjemmeside eller webshop er i top, både på telefon, computer og tablet.

Opdatering og vedligeholdelse

Et vedligeholdelses abonnement er en service vi tilbyder, og den skal sikre fuld funktionelt, beskyttelse og sikkerhed på din side. Vi er eksperter, og vi ved alt om , hvordan man vedligholder verdens mest populære CMS-system.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *