Vi er Brand Design. Vi tænker lidt anderledes, end alle de andre!


Mød vores team & læs lidt om vores vision.


Vores viden bygger, på alt det vi har med os fra et langt liv i branchen. Alt den viden vi har opbygget og taget med os hen af vejen, er i sidste ende det vi tilbyder dig!

Lone Petersen CEO, Co-Founder Webdesign – Sociale medier – Salg & strategi.Rene Terp CEO, Co-FounderSEO/SEM – webdesign – Online strategi.Vores Mission

Vi skaber ikke kunder til vores produkter, vi skaber produkter til vores kunder!.

Brand-Design.dk er en virksomhed der er skabt i passion, passion for markedsføring i et online univers. Vi er ikke en virksomhed der er begrænset af låste produkter, kasser og abonnementer. Det er ikke fordi de ikke findes i brand-Design.dk, for det gør de, men vi tror på at vores kunder definere behovet og det vil vi ikke stå i vejen for. Markedsføring online er uden grænser, den globale rækkevidde i sig selv, illustrere dette meget godt. Markedsføring er samtidigt en stor størrelse, den rummer rigtig mange aspekter.

En virksomhed der skal markedsføre sig selv online, skal ikke være låst til et perspektiv, virksomheden som helhed skal inkluderes, hvis man skal finde alle muligheder for vækst.

Naturligvis har Brand-Design.dk bullet points, som alle andre virksomheder, vores er:

– Sociale medier & workshops om dem.
– SEO/SEM.
– Design af hjemmesider.

Kan vi rådgive, sparre og skabe værdi for Jer og Jeres virksomhed?. Kan vi bidrage med vores passion og der igennem skabe nye veje, vækst, nye kunder, kreativitet og innovation i Jeres virksomhed?. Kan vi hjælpe jer med at se, muligheder fra en ny vinkel og skabe noget helt nyt, imens vi holder fast i det gamle, så i bliver den bedste version af Jer?!

Så bruger vi vores passion, der hvor vi er bedst.

Men vores bullet points må aldrig blive til låste perspektiver, for det er langt fra sådan vi ser os selv. Markedsføring online er en agil verden og behovet for den er lige så agil. Vi følger ikke med strømmen, vi udvikler os hele tiden og vi ved i gør det samme. Vi ønsker at følge med Jeres behov, store eller små, vi vil gerne være samarbejdet der handler om mere end en faktura.