Linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding har en utrolig stor impact inden for søgemaskineoptimering. Det har en enorm effekt på placeringerne i søgeresultaterne på søgemaskinerne som Google, Yahoo og Bing. Set udfra en søgemaskines perspektiv virker ethvert link, som en direkte anbefaling af det site man smider linket til. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at ethvert link, kan have positiv betydning for et hvert website der ønsker at ranke godt i søgeresultaterne.

Læs mere om søgemaskineoptimering her (SEO).

Lav ikke links for enhver pris

Selvom antallet af online anbefalinger naturligvis er essentielle, må man på ingen måde glemme at kvaliteten og relevansen af de links, der peger ind på ens hjemmeside har større betydning. For år tilbage, var antallet af links af største betydning. I dag er der mere fokus på de steder hvorfra links kommer og sidernes troværdighed fra de linkende kilder, det er pt den altovervejende faktor inden for linkbuilding.

Når vi arbejder med linkbuilding

Når vi arbejder med linkbuilding, handler det for os om hvilke søgeord (keywords), den enkelte hjemmeside man skal bygge links til går efter. Herunder kommer relevansen igen ind. Vi har kun fokus på relevante links. Vi har mange kontakter hvor vi har mulighed for at udveksle links af relevante karakterer. Vi tilbyder ofte at lave gæsteindlæg, bytte links, skrive artikler om emnet vi ønsker links fra osv.

Brand Design sikrer jer organisk linkbuiding

Hos Brand Design går vi altid efter den organiske linkbuilding. Det er vores filosofi at Googles automatiserede robotter udemærket er klar over et nyt site ikke kan opnå 100 eksterne anbefalinger på 3 uger. Derfor handler det om at gøre det “organisk”. Processen er naturligvis mere langsommelig, men til gengæld mere sikker og stabil ved nye opdateringer hos søgemaskineproducenterne.

Skriv en mail til os og lad os tage en seriøs dialog om vi kan tilbyde din virksomhed en bedre placering på søgemaskinerne under de søgeord i gerne vil findes under.

2 Comments on “Linkbuilding”

  1. Pingback: WordPress er vejen frem | fedthovedet - Fotografi

  2. Pingback: Search Engine Optimization On Your Mind? - Lov 24 - Juridisk minilex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *